womanizer gebruiken Geheimen

Ultiem genot met de Womanizer

Als je als vrouw dacht alles op het gebied van seksspeeltjes wel te kennen, maar nergens écht warm van wordt omdat de huidige generatie vibrators en toys jou niet voldoende kunnen bevredigen?

Dan hebben wij een nieuwigheid voor je!


Voor alle vrouwen die zeker willen weten dat zij heerlijk clitoraal bevredigd zullen gaan worden door middel van een sekstoy is er namelijk een revolutionaire uitvinding op de markt gekomen genaamd de Womanizer.

Met ultieme zekerheid van dit geweldige artikel is een orgasmegarantie inclusief geleverd!

Vele vrouwen gingen je voor en zijn na het gebruiken van de Womanizer zo enthousiast over dit product, dat hij in 2015, 2016 én 2017 zelfs verkozen werd tot de beste vibrator van het jaar!

. Wanneer jouw bestelling nog niet kan zijn verwerkt, vind je die in Mijn Bestellingen. Wij mailen jouw een dag voor je bestelling is bezorgd meer informatie aan het exacte bezorgmoment.

De Womanizer is écht dit speeltje van de eeuw en je gun dit iedere dame teneinde dit genot eens te ondervinden!

Je sluit mijn ogen. Mijn hele lichaam staat tussen ons soort lekkere stroom, ik zie sterretjes achter mijn gesloten oogleden en mijn oren suizen. Mijn ademhaling zal eerder en mijn hart klopt welhaast uit mijn borst. Op gegeven ogenblik gekomen móet je m’n adem in houden en genotsgeluiden wegslikken. M’n keel doet er bijzonder met en ik probeer met name stil te blijven uithangen wat niet helemaal lukt. Je implodeer en kom wéér tot een hoogtepunt. Terwijl ik mijn ingehouden adem langzaam uitblaas en diep in-, en uitadem teneinde mijn ademhaling bij controle te krijgen open je na plusminus vijf seconden mijn ogen. Mr. Chippendale kijkt mij betreffende opgetrokken wenkbrauwen vol ongeloof met. Ik knipoog, doe mijn Womanizer Pro in m’n zak, sta op en trek mijn rokje recht. Je loop achter hem langs tot de openslaande deuren en knijp in zijn bil waarna je snel uitstap. Als deze beduusd betreffende schrik en verbazing bekomen is en voor mij met verlangen is lopen sluiten de deuren wegens bestaan neus….. Te laat! Ik blaas hem ons kushandje toe. De bus rijdt straat. Dáhááág…, Mr. Chippendale! Ennn bedankt!

“Een Womanizer kan zijn het speeltje van een eeuw, mét orgasmegarantie. Erg verslavend en speciaal bestemd een snel, heftig, clitoraal orgasme […] In regio betreffende te trillen tegen- en op een clitoris, maakt een Womanizer gebruik aangaande luchtdruk. Indien je een opening vlak voor je clitoris plaatst, zal die de clitoris zachtjes tot binnen zuigen en er door luchtdruk pulsaties kunnen doen welke je in een minuut tot de 7e hemel leveren…” . Dit klinkt veelbelovend! Je besluit er ons uitgebreid momentje-wegens-mezelf aangaande te vervaardigen.

De Womanizer +size geeft je nog meer ergonomische flexibiliteit. Het vervaardigd niet uit vanaf die staat - dit lange, platte handvat zorgt een perfecte houvast en bediening gedurende gebruik.

Een via u opgegeven persoonsgegevens mogen ten al die tijden verwijderd worden via ons ons een e-email te sturen naar info@womanizer.nl

Vind je dit niet aardig teneinde je bestelling thuis te laten bezorgen? Vervolgens kun jouw gebruik maken betreffende ons PostNL Punt. Geef gedurende het bestellen met welk PostNL naar website Punt voor je in de nabijheid kan zijn en we wensen ervoor het je bestelling er wordt bezorgd.

Omdat het apparaatje even moet opladen, neem ik eerst een uitgebreide warme douche. Lijfje ingesmeerd, lichten gedimd, zwoel muziekje op een afkomst en mijn Womanizer klaar in mijn vers opgemaakte bedje. Boven een diamant zit ons klein met/uit knopje. Okay, let’s get it on. Indien je hoofdhaar aanzet vervaardigd ze ons onverwachts geluid. De Womanizer ‘bromt’ zachtjes, maar niet hinderlijk. Met de diamant stel je de intensiteit in. Er zijn in totaal vijf standen, waarvan een vijfde een heftigste kan zijn. Je besluit eenvoudig doch op standje 4 op te starten. Je sluit mijn ogen en zet het tuutje op mijn clitoris…

Vind je dit ook niet makkelijk teneinde jouw bestelling thuis te laten bezorgen? Dan kun je gebruik maken van ons PostNL Kwestie. Geef tijdens het bestellen met welk PostNL Kwestie voor jou in de buurt kan zijn en wij zorgen ervoor dat je bestelling er is bezorgd.

En wauw, wat ons orginele clip, daar zijn vast alsnog geen 912462354534574753146813767163517 andere kansloze zangeressen welke dit beschikken over volbracht.

Vul je 06-nummer in tijdens dit afronden betreffende jouw bestelling zodat je verder per sms geïnformeerd wordt aan een bezorgstatus.

Wat is een benaming betreffende de gesp/sluiting op een foto en/ofwel waar is die normaal voor gebruikt? Verdere geliefde vragen Antwoord nodig in die categorie

Van supersoft-modus tot en betreffende superpower-modus: de verschillende intensiteitsstanden mogen naar wens ingesteld geraken en zorgen voor opwindende ervaringen.

We doen daar alles met om jouw bestelling zo vlug mogelijk te bezorgen. Jouw vindt de actuele levertijd  bovenaan deze website (boven de verkoopprijs

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “womanizer gebruiken Geheimen”

Leave a Reply

Gravatar